FATTAL SUPERMARKT

Recentebeoordeling


5 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fattal Supermarkt. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 23:54 We bestelden de Arabische shoarma en Philadelphia lam, en de hele avond hebben we gepraat over welke beter was. Ze waren allebei zo lekker en vers! We zullen hier zeker weer bestellen!top!
26 mei 2024 om 17:14 Syrische kipshoarma erg lekker
25 mei 2024 om 11:04 Alles klopte weer helemaal, het eten, wachttijd, bezorging….. Kortom TOP!
7 mei 2024 om 19:04 Lamsvlees met rijst was heerlijk. Het brood en de sausjes idem. Ik ga hier zeker vaker bestellen
15 apr 2024 om 13:03 Excellent!
13 apr 2024 om 8:48 Wederom helemaal TOP, dit geldt zowel voor het eten als de bezorging.
10 apr 2024 om 9:51 Ben uitermate content. Heerlijk eten, geserveerd met overheerlijke vers gemaakte knoflooksaus, bezorgd door een vriendelijke jongeman.
4 apr 2024 om 20:29 Heerlijk eten. En keurig op tijd bezorgd. Top
12 mrt 2024 om 20:13 Het was weer heerlijk! Kipshoarma in Syrië’s brood en een zalige hamburger met frites. Keurig op tijd bezorgd
5 mrt 2024 om 22:27 kip was niet gaar overal nog bloed
2 mrt 2024 om 22:28 Oprecht heerlijk, voor het eerst dat we hier besteld hebben en gaan we zeker nog een keertje doen!
2 mrt 2024 om 22:04 Heel veel eten voor je geld en erg lekker